Praktische informatie voorstelling

Data en tijden
‘Vogels’ werd gespeeld op:
Woensdag 12 juni, aanvang 20.30 uur (première)
Donderdag 13 juni aanvang 14.30 uur en 20.30 uur
Vrijdag 14 juni aanvang 20.30 uur
Zaterdag 15 juni aanvang 14.30 uur en
20.30 uur
Zondag 16 juni aanvang 14.30 uur

Adres
GGZ Delfland, Sint Jorisweg 2, 2612 GA, Delft

Bereikbaarheid
De voorstelling vindt plaats in het park achter op het terrein van GGZ Delfland. Nadat u via de hoofdingang het terrein oprijdt, gaat u zo ver mogelijk rechtdoor voorbij de gebouwen aan weerszijden. Komt u met de auto: parkeer dan aan het begin bij P1, P2 of P3 en ga verder te voet (ca 3 min lopen). In de avonduren en in het weekend is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor de middagvoorstelling op donderdag is er waarschijnlijk zeer beperkte parkeergelegenheid dichtbij, er is wel parkeergelegenheid verder op.

Openbaar vervoer
Bus 60 stopt voor de deur. De dichtstbijzijnde tramhalte is ca 10 minuten lopen, raadpleeg daarvoor de OV-apps

Duur van de voorstelling
De voorstelling duurt ca 90 minuten,
er is geen pauze

Tribune
De tribune is overdekt.

Toegankelijkheid
Het is een korte wandeling van de kaartcontrole naar het speelveld.

Kort (ca 10-15 min) voor de aanvang van de voorstelling kunt u op de tribune plaatsnemen. Het is niet mogelijk om eerder naar het speelveld te lopen in verband met de voorbereidingen van de acteurs en de techniek.
Komt u in een rolstoel of begeleidt u iemand in een rolstoel? Er is een aparte ‘ingang’ op ongeveer 20 meter van de tribune en het speelveld. Meldt u bij een van de medewerkers met een hesje, zij kunnen u vertellen waar die ingang is. Rolstoelen worden voor de eerste rij van de tribune opgesteld. Het is ons doel dat een eventuele begeleider daar dichtbij plaats kan nemen, maar dit kunnen wij niet garanderen.

Toiletten
Er zijn toiletten beschikbaar

Na afloop
Het is mogelijk om na afloop van de voorstelling een drankje te nuttigen.

Betalingen zijn via PIN

Weersomstandigheden
Het is mogelijk dat wij in verband met de weersomstandigheden een voorstelling moeten afgelasten (dit is overigens nog nooit gebeurd). In het geval dat dit vooraf gebeurt, kunt u uw kaartje desgewenst omruilen voor een andere dag als daar nog ruimte is, of het bedrag laten restitueren.

Voor overige vragen kunt u terecht op: Jorisproductie@gmail.com